06-05-2013
NOVI ALBUM, NOVI WEB, SLUŽBENI FB PROFIL!

Prošli tjedan je donio pregršt novosti - i objavu novog albuma 'Di god da pođen', i redizajniranu i unaprijeđenu web-stranicu i konačno, službeni Facebook profil u suradnji s matičnom izdavačkom kućom - 'Croatia Records'… Da ne bi sve išlo glatko, možemo zahvaliti "tajmingu" u kojemu se sve što je važno poklopilo sa završnim testiranjima i prebacivanjem novog sajta na server. Zbog toga i objavljujemo ove vijesti s nekoliko dana zakašnjenja ali, kako se kaže, "za dobre vijesti nikada nije kasno"! Pa u tom duhu - krenimo redom…

'Di god da pođen', trinaesti studijski album u prodaji je od prošlog četvrtka (3.5.2013.) a donosi devet novih autorskih pjesama od kojih ste neke već imali prilike upoznati putem radija, televiziji ili na stranici "Audio". Uskoro objavljujemo i datume vezane uz promociju albuma.

Nova, ili bolje rečeno, redizajnirana internetska stranica, u potpunosti je usklađena s novim albumom ali novosti nisu samo vizualne prirode - stranica je i iz temelja tehnički redizajnirana kako bi vama, korisnicima, fanovima, omogućila bolje i ugodnije "surfanje".

"Croatia Records" je pokrenula Harijev službeni profil na Facebooku a možete ga pronaći ovdje. Uskoro će i matična internetska stranica biti povezana s profilom što će svima koji vole i prate Harija omogućiti brži i bolji uvid u sve aktualnosti. A možda sklopite i pokoje novo prijateljstvo, tko zna! Sve u svemu, ovo je tek početak jer čeka nas uzbudljivo ljeto s Harijem i njegovim pratećim bandom!