27-04-2017
HARI U LISINSKOM - KONCERT "TREĆI PUT"

Međusobna ljubav jednog od naših najistaknutijih i najpopularnijih splitskih kantautora i zagrebačke publike traje već godinama. Vrhunac je koncert, kojim jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević, časti svoje obožavatelje u hramu glazbe, dvorani Vatroslava Lisinskog u utorak 23.05.2017..

Ovo je treći put kako će Hari nastupiti u ovom prekrasnom ambijentu, a prvi njegov nastup ovjekovječen je na jedinstvenom live albumu 'Kad zapiva Dalmacija'.

'Izuzetno se veselim predstojećem koncertu, jer nije jednostavno napuniti Lisinski tri puta, što na neki način govori i o mojoj kvaliteti. Uvijek su to bili raspordani koncerti, izuzetno emotivne atmosfere sa divnom publikom, te se nadam kako će se isto ponoviti i ovoga puta.', kazao nam je ovom prigodom Hari.

Od svojih početaka daleke 1994. godine i legendarnog 'Getanina', koncerti Harija Rončevića su posebne glazbene priče koje se trebaju doživjeti. Bilo da nastupa uz podršku klapa ili pak gudačkog orkestra, kako je bilo protekli puta u Lisinskom, riječ je o glazbenim čarolijama. Kako to izgleda pogledajte sami na primjeru još jednog Harijevog hit singla 'Kad bi se moga rodit', za koji je video spot sniman upravo u Lisinskom.

Zbog svega navedenoga ne propustite čisti glazbeni užitak uz koncert Harija Rončevića, utorak 23.05.2017. u 20h, koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog. 

Ulaznice po cijeni od 80 do 150kn, potražite na blagajni Koncertne dvorane Lisinski i online na lisinski.hr.